Hurtig og effektiv reparation

Hårde Hvidevare service

​SERVICEPRISER:

​SERVICEBESØG

400KR​

​TIMEPRIS

410KR

( afregnes pr. kvarter.)

​MILJØGEBYR

50KR.

DERFOR EKSISTERER VI!

Hvidevareservice- og reparation

Er din vaskemaskine, tørretumbler eller andre af de hårdehvidevarer brudt ned kan vi reparere den her og nu til rimelige priser.Ofte er det billigere end du tror.

Vi undersøger hvad der er galt og giver et fast tilbud på reparation.Er der brug for reserverdele er det inklusive i vort tilbud. Der er seks måneders fuld garanti på reparationen og 24 måneders reklamationsret.

Reparation er måske netop din genvej til at reducere månedens udgift.

Vi rådgiver altid hvor vidt det kan betale sig at reparere.

5486 tilfredse kunder

Ja, det er overraskende hvor mange vi har hjulpet gennem tiden. Vi reparerer alle hårdehvidvarer uanset mærke.Vi leverer reservedele til alle mærker.

Privat

Ofte opstår problemet med en hårde hvidevare på det mest ubelejlige tidspunkt. Det er vi meget opmærksomme på. Vi søger så vidt mulig at besøge kunden samme dag, vi modtager henvendelse herom og vi bestræber os på at reparere med det samme eller inden for nogle dage, hvis der skal reservedele til vi ikke har og derfor skal fremskaffe.

Erhverv / Storkøkkener

Vi har mange faste kunder inden for erhverv. Det skyldes hurtig og effektiv service. Vi ved at indtjeningen hænger sammen med at udstyret er velfungerende. Vi bestræber os på en hurtig fejlfinding – tilbud på reparation med det samme og ikke mindst at foretage reparationen hurtigst muligt.

Vi er

Kontakt

ADRESSE​

HYBENVEJ 5​

POSTBOX​

7080 BØRKOP​

TELEFON​

CVR​

25682564​